Termékek Menü

Még mindig az EKCÉMA...

Akit érint, tudja, hogy tényleg nehéz ügy az ekcéma, mert mindig egyedileg kell megtalálni, hogy kinél mi válik be. A tüneti kezelés mellett, mindenképpen érdemes az emésztőrendszerrel is foglalkozni, azaz, hogy milyen ételtől lesz rosszabb, vagy jobb. Nálunk a szlovák Energy cég Regalen nevű készítménye is rengeteget javított az állapoton. (nincs közöm a céghez, csak azért ajánlom, mert nekünk bevált) Szerintem bármivel érdemes próbálkozni, ami az emésztést segíti harmonikusan működni, lehet ez akár gyógytea, vagy valamilyen természetes készítmény, és a szokásos tanács: az immunerősítés is mindig javít a helyzeten.

Tovább olvasom >>

7 segítő tippet már megosztottam korábban. Olvastad? Ha nem, akkor katt IDE

 A tünetek mérséklésére ezek azok az Eszterkrémek amik használni szoktak: 
1. Kifejezetten száraz, irritált bőrre való alacsony víztartalmú, sok összetevős célzott krém: https://www.eszterkrem.hu/testapolas-80/ekcemara-95/taplalo-krem-ekcemas-borre
2. Piros, viszkető és száraz bőrt 
megmentő olajos, sheavajas balzsam: https://www.eszterkrem.hu/testapolas-80/ekcemara-95/koromvirag-balzsam
3. Nagyobb bőrterületen elterjedt szárazságra, ami nem annyira irritált és viszkető, csak igen zavaró...
https://www.eszterkrem.hu/testapolas-80/ekcemara-95/nyugtato-testapolo-krem

Vagy ha egyik sem tökéletes (általában valamelyik javítani szokott az állapoton) akkor meg lehet próbálni az extra szűz olívaolajat fürdés után, de csak óvatosan, mert nagyon csúszik a bőr utána! Ez főleg gyerekek, babák esetében fontos. Felnőtteknél inkább a talpra kell vigyázni, hogy nehogy elcsússzunk, ha olaj kerül a talpunkra is.
Bizonyos esetekben az orbáncfű olaj is segíteni szokott, így érdemes ezzel is tenni egy próbát. (ez egy olajos kivonat, az a legjobb, ha olívaolajban vonják ki)

Remélem minél hamarabb javulni fog minden érintett állapota! <3

Szeretettel, Eszter