Termékek Menü

Napfényhiány és meleghiány ellen...

Néha előfordul velem (főleg tél végén), hogy vészesen kezd hiányozni a napfény, és a meleg. Idén az aduász nálam a szauna, alaposan rákattantam   Feltöltődöm meleggel, és különféle kenceficékkel kenegetem magam közben. Szeretem a kakaóvajat, mert nagyon szépen ápolgatja a bőrömet. ha valami intenzívebbre vágyom, akkor a sóhoz és az olívaolajhoz nyúlok, s leradírozom a bőrömet vele. Arcra a sokkal enyhébben radírozó kókuszreszeléket szeretem, valamilyen hidegen sajtolt olajba téve, ami akár extra szűz, Isteni finom illatú kókuszolaj is lehet. Ha van lehetőség jeget szerezni, akkor a szaunában én azt is különlegesen szeretem :)
A másik csodafegyverem a testolaj. Nem véletlen, hogy az északi népek fókazsírral kenték be magukat hideg ellen, de mivel az én elveimmel ellenkezik mindenféle állati eredetű anyag felhasználása, így maradok a jól bevált hidegen sajtolt növényi olajoknál. Szerintem a fókák is ezt támogatnák...   Csudajó érzés, ahogyan bekenem magam vele, és semmihez nem hasonlíthatóan selymes lesz a bőröm, és kellemes meleg burokkal von be. Én fürdés/zuhanyzás után szoktam kenegetni a még picit nyirkos bőrömre. Próbáld ki te is! 
https://www.eszterkrem.hu/testapolas-80/hidratalas-98/testapolo-olaj

 

kép forrása: http://www.adeevee.com/aimages/200909/04/spanjaard-cockpit-car-cleaning-products-fishmonger-fat-sauna-guys-goat-stew-print-51609-adeevee.jpg