A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk.

Villámgyors esti rutin - a természetesen szép bőrért

Villámgyors esti rutin - a természetesen szép bőrért

Vannak napok amikor ráérek lefekvés előtt hosszasan pepecselni a fürdőszobában, és vannak olyan napok is, amikor még fogat mosni is alig van erőm. Az alábbi villámgyors rutint a fáradt napokra szántam.

1. A letisztítást semmiképpen nem szabad elsunnyogni, mert az olyan, mint a fogaknak a fogmosás. Szerintem a leggyorsabb, ha egy habzó lemosóval langyos vízzel lemossunk mindent egyben, jó esetben leszedi a sminket is, és nem szárít.

2. Ilyenkor néha elsunnyogom a tonikot, "Majd reggel" felkiáltással, ha mégsem, akkor spriccelek 2-3-at a finom virágvizes permetből.

3. A krémezésnek mindenképpen helye van, nálam most az AntiAge arckrém a sláger éjszakára ha már nagyon húz az ágy. Ha még bírok pár percet, akkor virágvizes tonik + Feszesítő szérum a nyerő páros éjszakára.

+1. Ha sikerül még, akkor egy kis szemránckrémet feldobok, végülis éjjel tud a bőr megújulni, hát segítsük minden fronton :)

Ha ezt a minimál rutint követed, garantáltan kisimultan fogsz ébredni reggel, és tudhatod, hogy sokat tettél a bőröd egészségéért. 

Végezetül néhány tipp, hogy mit érdemes még esténként tenni lefekvés / elalvás előtt a bőrápoláson kívül, hogy pihentetően és nyugodtan tudjál aludni, és kisimultan ébredj.

1. Feküdj le kb azonos időben naponta

2. Gondold át, mi minden történt aznap

3. Dicsérd meg magadat valamiért

3. Tervezd meg a következő napot

4. Kapcsolj ki minden elektronos kütyüt a szobában, és tedd repülőgép üzemmódra a telefonodat.

5. Adj hálát az elmúlt napért, és / vagy meditálj!

Szép álmokat!

Minden sorát szeretettel írta, Eszter