A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk.

Kézápoló házi TIPP

Kézápoló házi TIPP

Tegnap egy kedves hölgy hozott nekem kovászt kenyérsütéshez, és a kezei drámaian festettek. Olvasd el hogyan javult egyetlen éjszaka alatt rengeteget a bőrállapota!

A gyermekei miatt rengeteget takarít, mossa a kezeit napközben, és rettenetesen kiszáradt a bőre ettől. Azt javasoltam neki, hogy este, lefekvés előtt tegyen a tenyerébe egy ki kanál sót, öntsön hozzá egy kis hidegen sajtolt olajat, pl olívát, de ha túl zsírosnak érezzük napraforgó vagy szezám is tökéletes. Ezután finoman dörzsölgesse egy picit, és utána öblítse le vízzel, és jöhet a pihentető alvás :) Reggel felhívott, hogy olyan, mintha kicserélték volna a kezét, gyönyörűen rendbe jött reggelre :) 

Óriási boldogsággal töltött el, hogy ezt hallottam, ezért gondoltam, hogy megosztom veled is ezt az egyszerű tippet. Remélem jól jön!

Ha neked úgy egyszerűbb, elkészítheted a sós radírt előre is egy kis tégelyben, és akkor többféle olajat is tehetsz hozzá, sőt, némi illóolajjal is meg tudod spékelni :) Ezután ha a mosdó mellett tartod, biztosan eszedbe fog jutni este, ennek a párperces műveletnek a végrehajtása, és a kezeid puhák és ápoltak maradnak az extra igénybevétel ellenére is.

Szóval kézápolásra fel! Oszd meg a tippet, hogy minél többünknek segítsen!