Termékek Menü
Egészsége bőr

Tökéletes bőr ajándékcsomag (kevert bőrre)

Ár:
6.490 Ft

Tiszta, gyulladásmentes és egészséges bőrrel ajándékozhatod meg magadat, vagy egy szerettedet ezzel az ajándékcsomaggal. (for english, scroll down)

 

 

 

Elérhetőség: 15 db raktáron
Várható szállítás: 2019. július 18.

Tökéletes választás a nagylányodnak, a barátnődnek, vagy a kolléganődnek is. 

Az arctisztító géllel tökéletesen eltávolíthatóak a szennyeződések, a felesleges faggyú, és a smink. Ezután munkába lendül a tonik: lehúzza a gyulladásokat, visszaállítja a megfelelő PH értéket, és enyhén hámlasz, így készíti elő az arckrém befogadására a bőrt. (ezt a lépést hiba kihagyni) Ezután a krém elvégzi a a végső munkát, hogy puha, és hidratált, gyulladásmentes és fiatal maradjon a szerencsés megajándékozott bőre.

A csomag tartalma:

Arctisztító gél (100ml)

Arctonik (normál-kevert bőrre) (100ml)

Arckrém kevert bőrállapotra (50ml)

Szépen becsomagolva :-)

Ha szeretnéd, egyéni, kézzel készült kosárkába is tudjuk tenni, hogy még sokáig emlékezetes maradjon a meglepetés. (mert a kosárkában később sminkszereket, kenceficéket, varróholmit, kincseket... szóval bármi apróságot lehet tárolni) 

Ennek az ára 690.-Ft, és a kosár oldalon tudod a rendeléshez adni. (mint ajándékcsomagolás)

Fontos tudni, hogy minden egyes kosárka egyedi darab, ezért méretben" fazonban" eltérnek egymástól. De garantáltan mindegyik tökéletesen megkötött, jó tartású darab :)

Perfect Skin Gift Parcel (for mixed skin)

Give clear, healthy skin without any inflammation as a present. The perfect choice for your adolescent daughter, woman friend or colleague.

The Cleansing gel removes the blemish, superfluous sebum and makeup. The tonic aids inflammation, restores the pH value and gently scrubs to prepare the skin for the facial cream. The cream then finishes off the work to gain a soft, hydrated skin without any inflammation.

Contains:

Facial Cleansing Gel (100ml)

Facial Cleansing Tonic (for normal to mixed skin) (100ml)

Hydrating Facial Cream (for mixed skin) (50ml)

Nicely wrapped :-)